Your message has been sent, you will be contacted soon
Niške Vesti

Call Me Now!

Zatvori
Početak » Sport » Ацко, уз тебе смо!

Ацко, уз тебе смо!

viber image

фото: Моцарт спорт

Нема навијача Радничког који се није пренеразио на вест која је данас стигла из Данске. Дојучерашњи голман Радничког, а сада данског прволигаша Орхуса Александар Јовановић тешко се повредио на утакмици са Есбјергом (2:2).

У судару са саиграчем Дином Микановићем, Јовановићу су поломљена четири зуба, задобио је блажи потрес мозга, има посекотину изнад ока и велику модрицу. Све се догодило у 48. минуту утакмице, Јовановић је након судара остао да лежи на трави, а потом је амбулантним колима спроведен у болницу, где је провео ноћ и остао на испитивањима. Занимљиво, Микановић је такође доживео лакши потрес мозга, али је наставио утакмицу.

Након медицинског третмана, Јовановић се јавио својим пратиоцима преко фејсбука, послао слику и објавио текст следеће садржине: “Ништа страшно, 15-так дана паузе и враћам се на терен. Велика је то глава. Хвала на подршци”.
Ми му желимо брз опоравак и да што пре поново стави голманске рукавице, а онда и да угледамо његово име на списку селектора Муслина за почетак квалификација за Светско првенство 2018. године.

Ацко, држи се! Уз тебе смо…


Detaljnije: Ацко, уз тебе смо! / FK Radnički