Your message has been sent, you will be contacted soon
Niške Vesti

Call Me Now!

Zatvori
Početak » Sport » “Ares” u Nišu: Žandarmi upali u kafić preko puta stare opštine, ne zna se ko je uhapšen! (FOTO)

“Ares” u Nišu: Žandarmi upali u kafić preko puta stare opštine, ne zna se ko je uhapšen! (FOTO)


Foto: Twitter

Da li je i ko uhapšen u noćašnjoj akciji žandarmerije koja je upala u kafić preko puta stare opštine u strogom centru Niša I dalje nije poznato. Sve se desilo oko  jedan sat posle ponoći, a na društvenim mrežama se pojavila i fotografija sa velikim berojem žandarmerisjkih vozila kako kod stare Srbije skreću nedozvoljenim smerom ka ulici Nikole Pašića.

Očevici kažu da je u kafiću nastao haos I vriska kada je u njega upalo desetak pripadniak žandaremrije. Ceo plato u tom nizu kafića je takođe bio opkoljen, a za kim su tragali I dali su ga našli I dalje nema zvaničnih informacija.  Ova policijska akcije deo je akcije „Ares“ sprovedenoj u 27 opština i gradova u Srbiji u kojoj je uhapšeno 360 osoba u Srbiji.

Niška policija još se nije oglasila, a nema ni saopštenja MUP-a o identitetu eventualno uhapšenih u Nišu, kao i o krivičnim delima koja im se stavljaju na teret.

Kako je izjavio ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović, akcija je sprovedena nakon višemesešnih istraga. Stafanović kaže da su uhapšene osobe osumnjičene za različita krivična dela poput neovlašćene proizvodnje i stavljanje u promet opojnih droga, ubistva u pokušaju, silovanja i nedozvoljenih polnih radnji, iskorišćavanje maloletnih lica za pornografiju, zlostavljanje i mučenje, iznude, otmice, teške krađe, razbojništva…

Podnete su krivične prijave tako da je procesuirano ukupno 562 osobe.

Oduzeto je 167 kilograma narkotika, kokaina, heroina, hašiša, maruihuane i ekstazija kao i da su otkrivene tri laboratorije za proizvodnju marihuane, naveo je ministar Stefanović.

Takođe, oduzeto je 29 pušaka, 4 automatkse puške, 30 pištolja, jedan kilogram ekspoloztiva, šest bombi i više od 3.000 komada municije.

Zaplenjena je veća količina novca, 19 vozila kao i više računara i 150 gigabajta pedofilskog materijala, naznačio je Stefanović.

 


Detaljnije: “Ares” u Nišu: Žandarmi upali u kafić preko puta stare opštine, ne zna se ko je uhapšen! (FOTO) / Sport – TV Zona plus