Your message has been sent, you will be contacted soon
Niške Vesti

Call Me Now!

Zatvori
Početak » Sport » Доказаћу се у Нишу

Доказаћу се у Нишу

logo-2015-bez-posadine

 

Траванчић потписао за Раднички из Ниша: Сви памте проблематичног Анида, а дајем све да успијем!

Вријеме је да неко престигне Звезду или Партизан. Наш циљ је да освојимо трећу позицију и пласирамо се у Европу.

 


Двадесеттрогодишњи бх. ногометаш Анид Траванчић постао је играч Радничког из Ниша. У разговору за портал је потврдио нови ангажман, открио праву истину о раскиду уговора с Новим Пазаром, своја очекивања од новог клуба те се осврнуо на Премијер лигу БиХ.

  • У четвртак сам потписао за Раднички из Ниша, презадовољан сам договореним условима које сам договорио. Управа је била коректна према мени на чему сам захвалан, надам се да ћу оправдати указано повјерење, изјавио је Траванчић.
130731006Нови Пазар је напустио због некоректности званичника тог клуба.

  • У Новом Пазару сам провео пет мјесеци, али сам добио само једну плату. То је био разлог због којег сам одлучио раскинути уговор и потражити нови ангажман, рекао је бх. ногометаш.

Осим Радничког, за Анида су се распитивали и други клубови.

  • Између осталих, Војводина је дала конкретну понуду, био сам близу преласка у овај клуб, али је све пропало након промјене управе. Звезда ме није директно контактирала, само се причало о томе. Понуда Радничког је била добра и није ми жао што сам је прихватио, казао је Траванчић.

Поједини србијански и бх. медији су објавили да је Траванчић “нестао” након утакмице Новог Пазара и Партизана, што он демантује.

  • То су небулозе, добио сам чисте папире и напустио клуб. Не знам какав новинар може написати чланак да сам нестао, а да ме није покушао контактирати и боље се информисати. Такви желе лоше мени и мојој каријери, запамтили су Анида Траванчића који је правио проблеме, а не гледају какав сам данас, колико сам се промијенио. Дајем све да успијем у ногомету, истакао је Анид.
14799186826230С новим клубом ће покушати освојити високо мјесто на табели србијанске Супер Лиге те изборити пласман у Европу.

  • Вријеме је да неко престигне Звезду или Партизан. Наш циљ је да освојимо трећу позицију и пласирамо се у Европу. У клуб долазе добри играчи, за неколико дана идемо у Анталију на припреме, а потом слиједи наставак првенства, ријечи су нашег саговорника.

Траванчић је бивши играч Сарајева, клуба чији је остао навијач. Сматра да је Премијер лига БиХ захваљујући новом формату квалитетнија, а предност у борби за титулу даје Зрињском.

  • Наравно, пратио сам Премијер лигу, сматрам да је доста квалитетнија. Има више дербија, што је веома важно. Ја навијам за Сарајево, али мислим да је Зрињски мирнија средина, због чега је Племићима бити лакше нешто направити. Играчи Бордо екипе због великог притиска и очекивања вјероватно неће моћи направити више од ногометаша Зрињског, завршио је Траванчић.


Detaljnije: Доказаћу се у Нишу / FK Radnički