Your message has been sent, you will be contacted soon
Niške Vesti

Call Me Now!

Zatvori
Početak » Sport » Džunić se povlači sa mesta direktora ED Niš?

Džunić se povlači sa mesta direktora ED Niš?

Aktuelni direktor niške Elektrodistribucije, Boban Džunić ponudio je ostavku na tu funkciju, a kao razlog navodi da je “ispunio zadatak”, i da bi radije bio “angažovan” u gradskom rukovodstvu.

U saopštenju za javnost, Džunić, koji je funkcioner SNS, kaže da je “u celosti ispunio zadatak” da se pripremi ogranak za novu reorganizaciuju i da misli da bi na čelo ED Niš trebalo da dođe “neko novo lice iz sistema”.

Od mene bi nasledilo stabilan i uređen način funkcionisanja preduzeća. Svoje angažovanje vidim u orijentaciji ka gradu Nišu, jer smatram da na taj način mogu da dam veći doprinos funkcionisanju grada, navodi Džunić.

Pitanje koju funkciju u gradu bi želeo da preuzme, da li je i kome želeo da ovako javno prenese poruku, ostaje bez odgovora jer se Džunić na mobilni broj poznat redakciji nije javljao, niti odgovorio na poruku. U samoj Distribuciji kažu da direktor nije u kancelariji.

Tokom dana, iz Džunićevog kabineta su saopštili da je on trenutno zauzet i najavili da će sutra biti dostupan za izjave.


Detaljnije: Džunić se povlači sa mesta direktora ED Niš? / Sport – TV Zona plus