Your message has been sent, you will be contacted soon
Niške Vesti

Call Me Now!

Zatvori
Početak » Sport » И Енглези видели потоп у Чачку

И Енглези видели потоп у ЧачкуПреносимо вам чланак из енглеског он-лајн портала “Mirror” од 11.08. у којем је утакмица између Борца и Радничког из Ниша завредела пажњу аутора текста под насловом “Погледајте како  српски елитни тимови играју у апокалиптичним условима”.

Mirror

“Погледајте како  српски елитни тимови играју у апокалиптичним условима”

Многи од нас су играли фудбал на киши. Многи од нас су играли фудбал на ветру.

Али, чак и ако сте један од учесника “Sunday league” (аматерске лиге у Великој Британији које су на нивоу рекреативног фудбала и из којих нема испадања) чији су фудбалери  играли фудбал у свакаквим условима, прилично смо сигурни да нисте били сведок овакве “луде” утакмице, кoју можете видети  у клипу изнад.

Ми кажемо да је то “утакмица која се игра”. То је више “утакмица која се доживљава”. Несрећни српски фудбалери из оба тима само покушавају да се одрже усправно по јаком  ветру и киши.

Овај упечатљиви снимак не долази са неке пољане , већ из Супер лиге Србије – елитног такмичења државе.

Као што можете видети, меч између Борца из Чачка и Радничког из Ниша је захватила невероватна олуја. Грмљавина, обилна киша, олујни ветар … услови за играње фудбала неодрживи.

Па ипак, званичници су дозволили да се утакмица настави.

Изгледа помало смешно, зар не? Чак и неискусни судија “Sunday league” би прекинуо ову утакмицу када би видео шта се дешава око њега … али не и човек који је био за то задужен на овом мечу.

Дакле, шта је коначни резултат?

Да, 0-0. Какво изненађење.Detaljnije:
И Енглези видели потоп у Чачку / FK Radnički