Your message has been sent, you will be contacted soon
Niške Vesti

Call Me Now!

Zatvori
Početak » Sport » Identifikovani maloletni nasilnici koji su tukli troje dece

Identifikovani maloletni nasilnici koji su tukli troje dece


Mesto u čijoj se blizini odigrao napad na decu

Deset maloletnika, koji su osumnjičeni da su na Veliki petak, 14. aprila 2017. Godine oko 22 časa napali troje dece na uglu ulica Ivana Milutinovića i Šumadijske u Nišu, pronađeni su i identifikovani, a o svemu je  obavešteno Više javno tužilaštvo u Nišu, saopštila je policija.

Sumnja se da su šestorica maloletnika starosti od 15 do 17 godina i četvoro dece starosti 12 do 14 godina, u večernjim satima, napali druge maloletnike i dvoma naneli lakše telesne povrede, navodi policija.

Troje 15 godišnjaka, dva dečaka koji su pošli da isprate drugaricu kući, takođe maloletni nasilnici tukli su pesnicama, motkama i metalnim šipkama. Jednom dečaku je ušivana glava u KC Niš zbog povrede nanete šipkom, dok je devojčica koja je pokušala da odbrani druga tri dana ležala na Dečjoj klinici, zbog udarca u abdomen.

Sve se dogodilo u naselju Stočni trg u kojem su, kako je TV Zona pisala, i vozači često bili na meti upravo maloletnih “razbojnika”. Oni su čekali da automobili uspore zbog rupa na putu, a onda uletali na zadnja vrata vozila i otimali sve što im padne šaka.


Detaljnije: Identifikovani maloletni nasilnici koji su tukli troje dece / Sport – TV Zona plus