Your message has been sent, you will be contacted soon
Niške Vesti

Call Me Now!

Zatvori
Početak » Sport » Красић у посети пријатељима

Красић у посети пријатељима

Фудбалери Радничког од јуче се налазе на припремама у Анталији. Наши момци данас су имали два тренинга и сваку паузу користе за опуштање и дружење. А после подне су имали ненаданог госта. У посету им је стигао Милош Красић, некадашњи репрезентативац наше земље, сада члан Легије из Гдањска. Пољски клуб се већ десет дана припрема у Анталији, па је Красић искористио прилику за дружење са својим великим пријатељем и некадашњим саиграчем, а сада спортским директором Радничког Марком Јовановићем.

Некада су Марко и Краса “жарили и палили” као тандем Војводине, а Милош је потом играо за московски ЦСКА, Јувентуса и Фенербахче. Сада је, у 32. години, фудбалер Легије, која на половини шампионата Пољске заузима друго место на табели, са истим бројем бодова и нешто слабијом гол-разликом у односу на првопласирану Јагјелонију. Слободно време Красић је искористио да проведе пријатно поподне у друштву Марка Јовановића и тренера Милана Раставца.

  • Са Марком сам у свакодневном контакту и једва сам дочекао да се видимо и овде у Белеку. Такође, упознао сам се и са играчима и начином рада у Радничком, коме желим пуно среће у наставку сезоне. Колико ми је време то дозвољавало пратио сам мечеве наше лиге, а искрено се надам да ће Нишлије, заједно са мојом Војводином, изборити излазак у Европу – рекао је Милош Красић за сајт Радничког.

Милошу захваљујемо на лепим жељама и надамо се да ће са Легијом успети да оствари циљ у наставку сезоне…


Detaljnije: Красић у посети пријатељима / FK Radnički