Your message has been sent, you will be contacted soon
Niške Vesti

Call Me Now!

Zatvori
Početak » Sport » Milan Krstić: Ugrožena nova sezona Vaterpolo kluba Nais

Milan Krstić: Ugrožena nova sezona Vaterpolo kluba Nais

Milan Krstić: Ugrožena nova sezona Vaterpolo kluba Nais

Na V redovnoj Skupština Vaterpolo kluba Nais izabrani su novi članovi, jer je prethodnima istekao mandat. Od osam tačaka dnevnog reda, najveća pažnja posvećena je izveštaju o aktuelnoj situaciji u klubu, u okviru koje je sada bivši predsednik Vaterpolo kluba Nais Milan Krstić rekao da je iz budžeta Grada za drugu polovinu ove godine pripalo dva i po miliona dinara, što nije dovoljno, kaže Krstić, „ni da igramo domaću ligu“. Gradski većnik za sport Branislav Kačar nije želeo, kako je istakao, „ponovo da komentariše izjave Krstića“ i da stoji iza onoga što je ranije izjavio da „Grad ne može da izdvoji više novca ako nije u mogućnosti“.

Za predsednika je izabran Goran Živić, a za članove: Milan Filipović, Dalibor Nikolić, Saša Pavlović, Rodoljub Lazić, Marino Milojković, Suzana Marković, Saša Radović, Toni Zaharijev, Saša Milić, Vladimir Živković, Goran Živić, Marko Blagojević, Goran Krivokapić, Petar Ilić, Darko Mančić, Nemanja Šilj, Dragan Milošević, Igor Lazić, Tihomir Živić, Mladen Stevanović, Zoran Popović, Olivera Stanković, Snežana Čarapić, Milivoje Brković, Gorana Stojanović, Milan Krstić, Ljubodrag Jovanović, Mila Jovanović, Miroslav Sadiković, Saša Stanković,Goran Kostić.

Od osam tačaka dnevnog reda, najveća pažnja posvećena je izveštaju o aktuelnoj situaciji u klubu.

Predsednik Naisa Milan Krstić je u svom izlaganju izvestio nove članove Skupštine o svim problemima koji su nastali na relaciji Uprava-Grad u poslednjih mesec dana, otkako je na mesto gradonačelnika došao Darko Bulatović. Krstić je ovom prilikom istakao da je Nais na fin način hteo da reši problem, ali da je naišao na nerazumevanje sa druge strane.

„Gradonačelnik je na Gradskom veću izneo da je radio analizu rada i rezultat kluba i istakao da sve postignutno nije dovoljno da nam odobre novac. To znači da novca za one koji na najbolji mogući način prezentuju Niš nema. Ne znam šta ćemo dalje, mi sa ovih dva i po miliona koliko su nam dali ne možemo da igramo ni domaću ligu. Žalosno je što nam se ovo dešava, nama kostur ekipe čine naša niška deca“, rekao je Milan Krstić.

Gradski većnik za sport Branislav Kačar nije želeo, kako je istakao, „ponovo da komentariše izjave Krstića“ i da stoji iza onoga što je ranije izjavio.

„Grad ne može da izdvoji više novca ako nije u mogućnosti. Sve zavisi od priliva u budžetu. Zaad je Nais dobio dva i po miliona“, rekao je ranije Branislav Kačar.


Detaljnije: Milan Krstić: Ugrožena nova sezona Vaterpolo kluba Nais / Sport – Niške vesti