Your message has been sent, you will be contacted soon
Niške Vesti

Call Me Now!

Zatvori
Početak » Sport » Мркић дебитовао у ремију „Орлова“

Мркић дебитовао у ремију „Орлова“

Марко Мркић дебитовао је за репрезентацију Србије која је одиграла 0:0 са селекцијом САД у Сан Дијегу. У не много занимљивом мечу, у којем је виђено мало озбиљних шанси, нападач Радничког одиграо је последњих пола сата и истакао се у пар акција.

viber imageСамо неколико минута након што је ушао у игру, Мркић је био у ситуацији да угрози гол Американаца, али је његов шут завршио поред гола. Мркић је још једном био у центру пажње, али након центаршута са десне стране није успео да стигне до лопте пре свог пратиоца. Све у свему, добар наступ нашег тима који се први пут окупио у овом саставу.

На Квалком Арени било је присутно 20.079 гледалаца, а оба тима била су састављена од играча који играју у домаћим лигама.

САД: Римандо, Гарза (од 70. Вилафања), Маршал, Бирнбаум, Зуси, Бредли, Џоунс (од 46. Летгет), Нагбе (од 87. Агудело), Бедоја (од 65. Понтијус), Кљештан (од 78. Фејхабер) и Алтидор (од 74. Морис).

СРБИЈА: Манојловић, Милетић, Мараш, Ћаласан (од 56. Симоновић), Плавшић (од 80. Л. Јовановић), Ћирковић, Панић, Палочевић (од 66. Аливодић), Ђокић (од 74. Јевтовић), Гобељић (од 85. Клисура) и С. Јовановић (од 66. Мркић).


Detaljnije: Мркић дебитовао у ремију „Орлова“ / FK Radnički