Your message has been sent, you will be contacted soon
Niške Vesti

Call Me Now!

Zatvori
Početak » Sport » Мркић напада Амере

Мркић напада Амере

Док се остатак екипе припрема у Анталији, наш репрезентативац Марко Мркић је у Сан Дијегу, где ће селекција Србије, састављена од играча који наступају у Суперлиги, играти против репрезентације САД. Пут до највећег града на југу Америке, који се налази на самој граници са Мексиком, био је веома напоран и трајао је двадесетак сати.

media-share-0-02-08-4a8cdbaa0d69b50715099ebc8e77826a89e0b1b632996bbbeb77d5a10c35e39f-PictureНо, „Орлови“ су имали два дана да се одморе од пута, аклиматизују на прелепо време и сада спремни и орни чекају утакмицу са популарним „Јенкијима“, која ће се играти у недељу, у 13 часова по локалном, односно у 22.00 по нашем времену.

Наш Мрка би, према очекивањима, требало да започне утакмицу и да предводи напад Србије. Према договору, двојица селектора моћи ће да изврше по шест измена:

  • Искрено, горим од жеље да заиграм, јер оваква прилика се не указује сваког дана. Наступ у дресу селекције Србије је сан сваког нашег фудбалера и веома сам срећан што сам у оваквом друштву. Ово је сјајна прилика да се наметнемо селектору Муслину и на најбољи могући начин се одужимо за поверење које нам је указао – рекао је нишки нападач за сајт Радничког.

Мркић каже да је тек мало времена имао да се упозна са Сан Дијегом, јер је први дан искоришћен за одмор и аклиматизацију, пошто су репрезентативци из овдашњег минуса стигли у прилично топло поднебље. Слободно време, каже, највише проводи са „цимером“ Енвером Аливодићем:

  • Штета што је потписао за Напредак пре него смо се окупили. Већ бих га ја наговорио да ми се придружи у Радничком – нашалио се Мрка са репрезентативним другом.

Мрко, гледаћемо те и навијаћемо и за Србију и за тебе…


Detaljnije: Мркић напада Амере / FK Radnički