Your message has been sent, you will be contacted soon
Niške Vesti

Call Me Now!

Zatvori
Početak » Sport » Objavljene nominacije za najbolje sportiste

Objavljene nominacije za najbolje sportiste

Sekcija sportskih novinara NišaNa tradicionalnoj konferenciji za medije u uoči “Sportskog bala”, u gradskoj kući su objavljena imena nominovanih u glavnim kategorijama 38. Izbora sportiste Niša.
U konkurenciji za “Najboljeg sportistu Niša” ostali su džudista Kinezisa Miroljub Ivezić, kajakašice Gusara Milica Kostov i Kristina Petrović, i Jelena Stamenković iz Gimnastičkog kluba Niš.
Za priznanje “Najbolji mladi sportista” konkurišu Staša Gejo iz PAEK-a Niš, Milan Mihajlović iz Džudo kluba Kinezis i Jana Ćirić iz plivačkog kluba Sveti Nikola.
“Najbolji sportski kolektiv” biće Odbojkaški klub Niš, Ženski rukometni klub Naisa ili Gimnastički klub Niš.
Specijalna priznanja ove godine su dobili Fudbalski klub Filip Filipović, Sportsko rekreativno udruženje osoba sa invaliditetom Nais i trener Mašinca Perica Krstić.
Nagrada “Sportsko srce” otišla je u ruke džudisti Kinezisa Igoru Nurkiću.
Od ranije je poznato da će nagradu “Sportska ličnost godine” poneti vaterpolista Sava Ranđelović i košarkaš Stefan Jović, dok je nagradu “Novinar godine” dobio urednik sportske rubrike “Narodnih novina” Dušan Jocić.
Proglašenja najboljih i dodela priznanja obaviće se na manifestaciji “Sportski bal”, u ponedeljak od 20 sati u restoranu EI Bolji Život.


Detaljnije: Objavljene nominacije za najbolje sportiste / Sport – Belle Amie