Your message has been sent, you will be contacted soon
Niške Vesti

Call Me Now!

Zatvori
Početak » Sport » Oluja „spustila bine“ na Nišvillu! Koncerti (za sada) otkazani!

Oluja „spustila bine“ na Nišvillu! Koncerti (za sada) otkazani!

Zbog jakog nevremena koje je večeras pogodilo NIš, a pre svega zbog olujnog vetra, sve bine Nišvilla na Tvrđavi su „spuštene“ i trenutno se ne održava ni jedan segment festivala. Pogledajte na video snimku kako sad izgleda glavna bina

 

 

Nije problem kiša, već smo nabavili i kabanice za posetioce Nišvilla, ali je problem olujni vetar. Zbog bezbednosti i izvođača i publike, morali smo da spustimo sve bine, kažu u organizaciji festivala.

Za sada nije izvesno šta će se dalje dešavati večearas. Prognoza nije povoljna, pa teško da će bilo koji koncert večeras biti održan.

Ne zna se ni da li će bilo ko od muzičara koji je trebalo večeras da sviraju moći da ostanu i sutra održe koncerte.

U toku su pregovori sa menadžerima. Sve zavisi od obaveza muzičara, a problem su i povratni avionski letovi koji su odavno bukirani, kažu u Nišvillu.

Kako Tv Zona plus saznaje u upravi niškog džez festivala, i litvanski bend koji je trebalo da večeras avionom Turkish Airlines-a iz Istanbula sleti u Beograd, vratio se zbog nevremena nad ovim delom Srbije.

Tokom večeri, a siguno sutra u podne na zvaničnoj press konferenciji, biće poznati svi detalji o koncertima koje je ovo nevreme „otkazalo“.


Detaljnije: Oluja „spustila bine“ na Nišvillu! Koncerti (za sada) otkazani! / Sport – TV Zona plus