Your message has been sent, you will be contacted soon
Niške Vesti

Call Me Now!

Zatvori
Početak » Sport » Омладинци ремизирали у Крушевцу

Омладинци ремизирали у Крушевцу

У оквиру припрема за наступајућу такмичарску сезону у Омладинској лиги Србије, омладинци Радничког су данас одигралу контролну утакмицу у Крушевцу, где им је домаћин била екипа Напретка.


По веома топлом времену, омладинци обеју екипа су одиграли занимљиву и веома динамичну утакмицу. Шансе за постизање поготка су се смењивале наизменично пред оба гола, али су одбране биле на висини задатка и отклањале опасност. Омладинци Радничког су створили неколико прилика, а најбољу прилику за гол је пропустио Николић, крајем првог полувремена, када је замало био непрецизан.

На одмор се отишло без постигнутих голова – 0:0.Напредак 2

Почетак другог полуверемена је обележила ангажованија игра нишких омладинаца. Раднички је кренуо агресивније ка голу Крушеваљана, а након неколико пропуштених шанси у 51. минуту, Раднички је повео са 1:0. Одлично се у прилици снашао Топаловић и погодио гол домаћина.

Након вођства тренeр Стаменковић је заменио све играче који су почели утакмицу, осим Топаловића и Стојановића, па су до краја за Раднички наступили и: Стојиљковић, Рангелов, Арсић, Раденковић, Пешић, А. Ђорђевић, С. Ђорђевић, Станојевић, Жикић.

Након извршених измена гостију, Напредак је појачао темпо и након неколико минута искористио грешку у одбрани Радничког изједначивши резултат на 1:1. Био је то уједно и коначан резултат утакмице.


Крушевац,
Спортски центар Напредак.

РАДНИЧКИ НИШ: Којић, Тројановић, Стојановић, Михајловић, Ристић, Топаловић, Бабовић, Ивановић, Зека, Николић, Ћирић.

Од 55. минута играли су : Стојиљковић, Рангелов, Арсић, Стојановић, Топаловић, Раденковић, Пешић, А. Ђорђевић, С. Ђорђевић, Станојевић, Жикић.


Detaljnije: Омладинци ремизирали у Крушевцу / FK Radnički