Your message has been sent, you will be contacted soon
Niške Vesti

Call Me Now!

Zatvori
Početak » Sport » Павков није на продају

Павков није на продају

У сусрет прелазном року, све чешће су најаве, како на спортским порталима, тако и у штампаним медијима, да је актуелни шампион државе нашао новог нападача. Утркивање у што креативнијим спекулацијама нема краја, па смо тако „сазнали“ и да је цена трансфера Милана Павкова мања од трансфера Вуксановића из Напретка и нашег Марка Мркића.pavkov

Раднички и ове године има европске амбиције и не жели да дође у ситуацију, као прошле такмичарске сезоне, да због једног бода изгуби место које га води у елитна европска такмичења. Не жели ни да зависи од резултата других екипа и намеран је да о својој судбини сам одлучује.

Испуњење европских амбиција је могуће, али не по цену расипања тима. Стратег нишког Радничког Милан Раставац озбиљно рачуна на стаменог и стаситог Новосађанина, тако да све спекулације око његовог одласка немају озбиљно утемељење.

Ново руководство Радничког, са председником Ивицом Тончевим на челу, чврсто је у намери да задржи костур тима који је у досадашњем делу првенства војевао на суперлигашким теренима. Један од битних делова тог тима чини и Милан Павков, па су тако изгледи да нишки центарфор напусти Чаир сведени на домен теорије.

Ипак, у модерном фудбалу сваки играч има цену. Чињеница је и да Раднички финансијски не стоји најбоље и да потенцијални купци желе да то искористе и што јефтиније дођу до његових фудбалера. Но, постоје неки лимити испод којих се не иде и то треба да знају сви који желе да пазаре на Чаиру. Сви играчи за које постоји интересовање су везани чврстим уговорима за Раднички и само коректан приступ може да доведе до разговора о евентуалним трансферима.

То, наравно, важи и за Павкова!


Detaljnije: Павков није на продају / FK Radnički