Your message has been sent, you will be contacted soon
Niške Vesti

Call Me Now!

Zatvori
Početak » Sport » Показали да има оних и који воле Раднички

Показали да има оних и који воле Раднички

Нова управа ФК Радничког из Ниша, након интензивних разговора са фудбалерима овог клуба Павлом Попаром и Лазаром Арсићем, дошла је до компромисног решења по питању дуговања клуба овој двојици играча. Такође, садашњи спортски директор Марко Јовановић одрекао се половине својих потраживања како би помогао свом клубу.

Свесни тешке финансијске ситуације, а у циљу очувања клуба са Чаира, коме због нагомиланих дугова из претходног периода прети могућност стечаја, Попара се одрекао свих својих потраживања од Радничког, док је Арсић одлучио да опрости клубу половину дуга. Подсетимо да је ново руководство 09. јанура ове године на састанку са повериоцима објаснило да се клуб налази на рубу егистенције и да дуг према разним повериоцима износи око два милиона евра. Нова управа клуба већ данима води интензивне разговоре са повериоцима, како би сви схватили тежину положаја у коме се нишки клуб налази и како би се дошло до заједничког решења.

Упркос евидентној жељи већине повериоца да помогну клубу и одрекну се дела потраживања, поједини бивши играчи и даље су потпуно незаинтересовани за било какав разговор. Бивши фудбалери – Миленковић Владимир, Филиповић Ненад, Пејчић Иван и Ђорђевић Владимир и даље игноришу апел њиховог некадашњег клуба да се разговора, чиме показују да њих судбина Радничког не интересује. Имајући у виду да у случају стечаја ФК Радничког они неће имати од чега да наплате своја потраживања, јер клуб нема ни покретне, ни непокретне имовине, намеће се питање зашто у том случају поменути бивши играчи игноришу заједнички интерес, до кога се може доћи само дијалогом.


Detaljnije: Показали да има оних и који воле Раднички / FK Radnički