Your message has been sent, you will be contacted soon
Niške Vesti

Call Me Now!

Zatvori
Početak » Sport » Продаја улазница за меч против Црвене звезде

Продаја улазница за меч против Црвене звезде

Данас је и званично почела продаја улазница за превенствени меч 5. кола Суперлиге између Радничког и Црвене звезде. Да потсетимо, цене улазница су:

Југ/Север- 300 динара
Исток/Запад – 500 динара
Ложа – 1000 динара

Улазнице се продају на билетарници код Хале Чаир у времену од 10-18 часова, као и на штанду код биоскопа Вилин Град. На дан утакмице ће се продавати и на билетарници на источној страни стадиона у времену од 12 ч.  до почетка утакмице.

Такође, у оквиру акције дружења фудбалера Радничког са грађанима Ниша, у петак 14.08. од 19 ч. на Тргу Краља Милана, моћи ће да се купе улазнице за недељни меч. У оквиру ове промоције, припремају се многа изненађења за присутне на Тргу.

За овај меч не важе промоције о слободном улазу, а улазнице ће важити и за утакмицу 7. кола када ће на Чаиру гостовати екипа Младости из Лучана.

Предстојећа утакмица је  према процени надлежних служби окарактерисана као меч високог ризика. Апелујемо на посетиоце да се при доласку на стадион, приликом боравка на стадиону, и одласка са стадиона придржавају законских одредби Закона о спречавању насиља и недоличног понашања на спортским приредбама. О детаљима закона можете се информисати овде.


Detaljnije: Продаја улазница за меч против Црвене звезде / FK Radnički