Your message has been sent, you will be contacted soon
Niške Vesti

Call Me Now!

Zatvori
Početak » Sport » Proglašeni najbolji sportisti Niša

Proglašeni najbolji sportisti Niša

Sekcija sportskih novinara NišaNa tradicionalnoj manifestaciji “Sportski Bal”, po 38. put proglašeni su najbolji sportisti Niša u godini na izmaku.
Nagrada “Najbolji sportista Niša” za 2016. godinu otišla je u ruke kajakašicama Gusara Milici Kostov i Kristini Petrović. One su priznanje zaslužile osvajanjem trećeg mesta na prvenstvu sveta na divljim vodama.
Najbolji kolektiv je Ženski rukometni klub Naisa, aktuelni vicešampion Srbije, a “Najbolji mladi sportista” je Staša Gejo iz PAEK-a Niš, prvakinja Evrope u sportskom penjanju u disciplini bolder.
Nagradu Sportska ličnost godine dobili su vaterpolista Sava Ranđelović, olimpijski, svetski i evropski šampion i košarkaš Stefan Jović, olimpijski vicešampion.
Za najistaknutijeg među sobom, članovi “Sekcije sportskih novinara” izabrali su Dušana Jocića, urednika sportske rubrike “Narodnih novina”, kojem je to rekordno peto priznanje.
Specijalna priznanja ove godine pripala su Fudbalskom klubu Filip Filipović, Sportsko rekreativnom udruženju osoba sa invaliditetom Nais i treneru Mašinca Perici Krstiću, a nagradu “Sportsko srce” zaslužio je džudista Kinezisa Igor Nurkić.


Detaljnije: Proglašeni najbolji sportisti Niša / Sport – Belle Amie