Your message has been sent, you will be contacted soon
Niške Vesti

Call Me Now!

Zatvori
Početak » Sport » Прозивка на -12

Прозивка на -12

На стадиону Чаир данас је тренер Драган Илић, са осталим члановима стручног штаба, обавио прозивку фудбалера, који ће у петак И званично почети припреме за наставак сезоне.

Првом помоћнику шефа стручног штаба Милана Раставца јавили су се следеċи фудбалери:

1Владимир Бајић, Саша Стојановић, Лазар Арсић, Милош Перић, Милош Петровић, Марко Мркић, Душан Живковић, Милош Станојевић, Александар Јовановић, Немања Картал, Душан Иванов, Андреја Апостоловић,  Никола Стевановић, Алекса Јовановић, Лазар Анђелковић, Милорад Којић, Никола Петковић, Никола Митровић, Марко Листеш, Петар Крстић, Марко Бранковић, Петар Богдановић, Младен Митровић и Алекса Ивановић. Припремама ће се накнадно прикључити Радош Булатовић, Никола Станковић, Милош Живковић и Павле Попара.

Требало је да фудбалери данас на атлетској стази стадиона Чаир обаве лагани тренинг, као неку врсту увода у оно што их чека од петка, али је одлучено да се због неусловности и велике хладноће не ризикује са евентуалним повредама или прехладама:

  • 3Видели сте и сами, није било адекватних услова за тренинг, па смо момцима поделили тренинг програме којих би требало да се придржавају у наредних пар дана – рекао је Илић, након што је обавио прозивку.

Медијима се потом обратио спортски директор Марко Јовановић.

  • Жељни смо повратка на терен, сутра цемо обавити лекарске прегледе, потом и тестирања, а након тога чекају нас напорни тренинзи. У петак нам се прикључује и Милан Раставац, који је оправдано одсутан. Желимо да се добро припремимо како бисмо ове године испунили амбиције и планове из претходних сезона. Први корак је повратак у сам врх табеле. У наредним данима причаћемо и о појачањима – рекао је Јовановић.


Detaljnije: Прозивка на -12 / FK Radnički