Your message has been sent, you will be contacted soon
Niške Vesti

Call Me Now!

Zatvori
Početak » Sport » Radnički deklasirao Napredak u Kruševcu (0:2)

Radnički deklasirao Napredak u Kruševcu (0:2)

FK Radnički iz Niša danas popodne je pametnom igrom u gostima deklasirao kruševački Napredak rezultatom 0:2. Strelci su bili Noma u 45 i Nemanja Kojić u 55. minutu. Radnički sada zauzima petu poziciju na tabeli Super lige.

foto: Saša Matijašević

Radoš Bulatović je dobio dva žuta, a potom crveni karton i to u tri minuta. Prvi u 80, a drugi u 83. minutu tako da je Radnički meč završio sa desetoricom igrača.

Na stadionu Mladost u Kruševcu nije prikazan fudbal posebnog kvaliteta. Prvo poluvreme je bila neka vrsta odmeravanja snaga, a Kruševljani su krenuli u drugom poluvremenu silovito na gol Nišlija. Imali su neke polušanse koje nisu iskorišćene. U napadu „Čarapana“ jedan igrač Radničkog je u svom šesnaestercu dodirnuo rukom loptu, ali pištaljka sudije Mažića je ostala nema.

Trener Radničkog, Milan Rastavac, popularno nazvan „general“ je na kraju utakmice rekao da je Radnički nadjačao Napredak utoliko što je iskoristio svoje šanse. On se zahvalio navijačima Radničkog, Meraklijama koji su bodrili niški klub tokom meča.

M.S.


Detaljnije: Radnički deklasirao Napredak u Kruševcu (0:2) / Sport – Građanin