Your message has been sent, you will be contacted soon
Niške Vesti

Call Me Now!

Zatvori
Početak » Sport » Раднички довео Анида Траванчића

Раднички довео Анида Траванчића

Раднички је од вечерас јачи за једног од најталентованијих играча, који је ове јесени играо у Суперлиги. Уговор на две и по године са нашим клубом потписао је Анид Траванчић (23), досадашњи офанзивни везни фудбалер Новог Пазара.

Траванчић је репрезентативац Босне и Херцеговине, за коју је играо у свим млађим селекцијама. Рођен је у Тешњу 7. септембра 1993. Године, висок је 183 цм и ове јесени је у дресу Новог Пазара исказао велики таленат. Пре тога је играо за Загреб, Челик из Зенице, сплитски Хајдук, Локомотиву из Загреба, Сарајево, ТОСК из Тешња и Пролетер из теслића, одакле је на почетку ове сезоне отишао у Нови Пазар.

  • Добили смо врло даровитог момка, класичну „десетку“. Имао је понуде и Црвене звезде и Војводине, али се ипак одлучио да дође у Ниш и морам да признам да сам веома задовољан његовим ангажманом. Верујем да ће се брзо уклопити и да ће у Радничком до краја избрусити свој таленат – рекао нам је Милан Раставац након што је вечерас и дефинитивно окончан посао око довођења Траванчића.

Млади фудбалер већ у петак ће се појавити на тренингу Радничког, а ускоро би у Ниш требало да стигне и Стефан Илић, са којим је такође све договорено. Млади репрезентативац Србије и члан наше „златне“ селекције која је на Новом Зеланду освојила титулу првака света, стиже у Раднички из Црвене звезде. Илић је део „пакет аранжмана“, који представља одштету за одлазак Милана Павкова у табор црвено-белих.


Detaljnije:
Раднички довео Анида Траванчића / FK Radnički