Your message has been sent, you will be contacted soon
Niške Vesti

Call Me Now!

Zatvori
Početak » Sport » Radnički otputovao na pripreme u Antaliju

Radnički otputovao na pripreme u Antaliju

Fudbaleri Radničkog otputovali su na završni deo priprema u Antaliju. Trener Milan Rastavac na put je poveo 22 fudbalera i kompletan stručni štab. Niški fudbaleri boraviće u Turskoj do 10. februara, gde će odigrati seriju pripremnih mečeva.

Prvi protivnik Radničkog 28.januara je Slavija iz Sofije. Tri dana kasnije, protivnik Nišlijama biće gruzijski Saburtalo, a petog februara Radnički će imati dve provere: prepodne sa Pirinom iz Blagoevrada, popodne sa lokalnim Antalijasporom. Devetog januara na megdan naše klubu izaći će Pakhtakor iz Uzbekistana.

Šef stručnog štaba Milan Rastavac kaže da je zadovoljan destinacijom i izborom protivnika, istakavši da je jedan od glavnih ciljeva, da se u Antaliji sakupi iskustvo igranja protiv internacionalnih protivnika.

Primarni cilj nam je da pripremni period iskoristimo za uigravanje i formiranje tima, kao i formiranje našeg stila igre. Verujem da će igranje protiv kvalitetnih protivnika doprineti građenju neophodnog iskustva, koje nam je prekopotrebno za izlazak na evro-scenu, kaže Rastavac.

Stručni štab Radničkog odlučio se da na pripreme povede sledeće fudbalere:

Vladimir Bajić, Milorad Kojić, Miloš Petrović, Radoš Bulatović, Nikola Stanković, Miloš Stanojević, Aleksa Jovanović, Lazar Arsić, Dušan Živković, Andreja Apostolović, Nikola Mitrović, Vladimir Volkov, Nikola Stevanović, Nemanja Ljubisavljević, Rijota Noma, Aleksandar Jovanović, Saša Stojanović, Anid Travančić, Lazar Ranđelović, Pavle Popara Milan Perendija i Elmin Hadžikadunić. Marko Mrkić će se naknadno priključiti pripremama u Turskoj.
Radnički je tokom prelaznog roka već doveo četvoricu kvalitetnih fudbalera. Ugovore su potpisali Vladimir Volkov, Milan Perendija, Anid Travančić i Rijota Noma, a direktor Radničkog Rade Basta ne isključuje još novih lica u „Realu sa Nišave.

Od pojačanja očekujem da se u što kraćem roku nametnu kao neizostavan deo tima. Želimo da napravimo kompatabilan tim, za koji neće biti prepreka na putu ka pobedi, poručio je Basta.

Basta je pred put poručio da je cilj pohod ka vrhu tabele i povratak u Evropu nakon 35 godina.


Detaljnije: Radnički otputovao na pripreme u Antaliju / Sport – TV Zona plus