Your message has been sent, you will be contacted soon
Niške Vesti

Call Me Now!

Zatvori
Početak » Sport » Раднички потписао Јапанца Ному

Раднички потписао Јапанца Ному

нома 2Риота Нома (26), досадашњи фудбалер Рудара из Пљеваља, прво је појачање Радничког у зимском прелазном року. Јапанац игра на позицији офанзивног везног играча, а за Рудар је у првој полусезони Прве црногорске лиге одиграо 14 утакмица, постигао је 2 гола и уписао 1 асистенцију. У два меча квалификација за Лигу Европе са албанским Кукешијем, забележио је једну асистенцију.

У нишком клубу га прате већ шест месеци. Контакти су одавно успостављени, а посао је данас финиширан, потписом на трогодишњем уговору.

  • Запао ми је за око још прошлог лета, када смо са Рударом играли у Параћину. Допадају ми се готово све његове фудбалске карактеристике, брз је, одговоран у игри, покрива велики део терена, игра у оба правца… Посебно ми се свиђа то што је адаптиран, јер добро говори наш језик, што такође осликава и део његовок карактера. Инсистирао сам на његовом доласку и драго ми је да је Нома сада фудбалер Радничког – каже шеф стручног штаба Милан Раставац.

Нома је, дакле, први стигао на Чаир, а ових дана очекује се још неколико потписа. Подсетимо, за сада су Раднички ове зиме напустили Милош Радивојевић, Милан Павков, Александар Игњатовић, а претходно и трио Коновалов – Исајев – Мордатенко.


Detaljnije: Раднички потписао Јапанца Ному / FK Radnički