Your message has been sent, you will be contacted soon
Niške Vesti

Call Me Now!

Zatvori
Početak » Sport » Radnički spreman čeka Zvezdu!

Radnički spreman čeka Zvezdu!

Radnički spreman čeka Zvezdu!

Večeras od 19 sati na Čairu niški Radnički dočekuje Zvezdu u utakmici petog kola fudbalske Superlige Srbije. Trener kao i niški fudbaleri očekuju podršku navijača i obećavaju veliku borbu na terenu.

Fudbaleri Radničkog za sada imaju 7 a Crvena Zvezda kao trenutno najača na tabeli stiže na Čair sa 10 bodova na tabeli. Niški fudbaleri očekuju podršku sa tribina.

Karte se mogu nabaviti po ceni od 300 (jug i sever), 500 (istok i zapad) i 1000 dinara (loža), interesovanje je veliko i sve obećava spektakl. Na dan utakmice karte će se prodavati i na biletarnici na istočnoj strani stadiona u vremenu od 12 časova do početka utakmice.

Za ovaj meč ne važe promocije o slobodnom ulazu, a ulaznice će važiti i za utakmicu 7. kola kada će na Čairu gostovati ekipa Mladosti iz Lučana.

Preporuka je da se na stadion dođe javnim prevozom, jer se očekuje velika poseta najvijača, i moguća je gužva na prilazima stadionu.

Predstojeća utakmica je prema proceni nadležnih službi okarakterisana kao meč visokog rizika. Apeluje se na posetioce da se pri dolasku na stadion, prilikom boravka na stadionu, i odlaska sa stadiona pridržavaju odredbi Zakona o sprečavanju nasilja i nedoličnog ponašanja na sportskim priredbama.

Radnički protiv Zvezde na stadionu Čair u nedelju u 19 sati.

AKO SI NIŠLIJA BUDI MERAKLIJA!

 


Detaljnije: Radnički spreman čeka Zvezdu! / Sport – Niške vesti