Your message has been sent, you will be contacted soon
Niške Vesti

Call Me Now!

Zatvori
Početak » Sport » Раднички стигао у Турску

Раднички стигао у Турску

Фудбалери и стручно руководство Радничког стигли су у Анталију где ће у наредних 15 дана обавити главни део припрема за други део сезоне. Нишлије су отпутовале авионом који је полетео у 9.25, а у хотел су стигле у 17 сати, по турском времену (сат времена унапред у односу на Србију). Након чекирања, смештаја и вечере, фудбалери су мало прошетали, а онда похитали у собе, јер већ сутра их очекују два тренинга:

  • Напоран пут је за нама, сви смо веома уморни и већ смо на починку, како бисмо сутра одморни дочекали прве тренинге – кратко нам је рапортирао капитен Александар Јовановић.

Нишлије су ипак смештене у хотелу Атлантис, а не у Кремлин паласу, како смо јуче јавили:

  • У току дана је дошло до промене, али то је најмање битно. Смештај је одличан, а терене ћемо видети тек у четвртак. Први тренинг заказан је за 9.30, а други ћемо имати у 17.30. Ваља се добро одморити за напоре који нас чекају и зато смо већ сви пред сном – рекао је тренер Милан Раставац.
120953784Подсетимо, нишку „ескпедицију“ у Анталији сачињавају: Владимир Бајић, Милорад Којић, Милош Петровић, Радош Булатовић, Никола Станковић, Милош Станојевић, Алекса Јовановић, Лазар Арсић, Марко Мркић (по повратку са утакмице селекције Србије против САД у Сан Дијегу), Душан Живковић, Андреја Апостоловић, Никола Митровић, Владимир Волков, Никола Стевановић, Немања Љубисављевић, Риота Нома, Александар Јовановић, Саша Стојановић, Анид Траванчић, Лазар Ранђеловић, Павле Попара, Милан Перендија и Елмин Хаџикадунић.

Стручно руководство је у саставу: Марко Јовановић (спортски директор), Милан Раставац (први тренер), Драган Илић (помоћни тренер), Предраг Пешић (помоћни тренер), Ненад Милановић (помоћни тренер), Мирослав Станковић (тренер голмана), др Никола Јеркан (лекар), Марко Станковић (физиотерапеут) и Срђан Митић (економ).
Раднички ће у Турској, према договореном распореду, одиграти пет утакмица и то са Славијом из Софије (28. јануара), Сабурталом из Тбилисија (1. фебруара), Пирином из Благоевграда (5. фебруара), Анталијаспором (5. фебруара) и Пахтакором из Ташкента (9. фебруара).


Detaljnije: Раднички стигао у Турску / FK Radnički