Your message has been sent, you will be contacted soon
Niške Vesti

Call Me Now!

Zatvori
Početak » Sport » Saopštenje Fudbalskog kluba Radnički

Saopštenje Fudbalskog kluba Radnički

radnickiPovodom dešavanja u vezi isključenja, a danas i ponovnog uključenja struje na Gradskom stadionu, sa ciljem smirivanja strasti pred važnu utakmicu koju će „Radnički“ odigrati u subotu, u obavezi smo da se obratimo javnosti ovim saopštenjem.

Najpre, upućujemo izvinjenje svima koji su pogrešno protumačili informacije koje su dolazile iz kluba povodom aktuelnih dešavanja. Apsolutno nije bilo nikakve namere da klub na nečiju adresu upućuje reči kritike zbog novonastale situacije. Ovo iz razgloga jer smo svesni nesporne činjenice da grad, zbog isteka ugovora o prodaji električne energije još od 2013.godine nije imao, niti ima zakonskog osnova da izvrši plaćanje faktura za sporni period nakon isteka ugovora.

I pored dugogodišnjih nerešenih problema još od 2013.godine, grad i gradonačelnik Niša, gospodin Darko Bulatović, su našli način da izađu u susret klubu i građanima Niša koji će, ipak, moći da prisustvuju prvenstvenoj utakmici u subotu, a čije je odigravanje bilo dovedeno pod znak pitanja. Ovo je samo još jedan vid dobre saradnje grada i kluba. U periodu od izbora gradonačelnika klubu su obezbeđena i sredstva za izmirenje dve zarade igračima što je u velikoj meri uticalo da se na startu prvenstva postignu dobri rezultati i plasman u sam vrh nacionalnog prvenstva.

Klub je, zbog svega navedenog, izuzetno zahvalan jer će se samo na ovaj način, u tesnoj saradnji sa gradonačelnikom i ostalim organima grada, doći do učešća Radničkog u takmičenje u organizaciji UEFA, što je dugogodišnja želja velikog broja naših sugrađana.

FK „RADNIČKI“ NIŠ
PREDSEDNIK,
Prof. dr Radan Ilić


Detaljnije: Saopštenje Fudbalskog kluba Radnički / Sport – Belle Amie


Fatal error: Allowed memory size of 268435456 bytes exhausted (tried to allocate 93 bytes) in /home/terratra/public_html/niskevesti.com/wp-includes/plugin.php on line 968