Your message has been sent, you will be contacted soon
Niške Vesti

Call Me Now!

Zatvori
Početak » Zanimljivosti » BAĆUŠKE TUKLE PO ŠLJIVOVICI: Četiri Rusa u niškoj kafani za dva sata popila 92 rakije

BAĆUŠKE TUKLE PO ŠLJIVOVICI: Četiri Rusa u niškoj kafani za dva sata popila 92 rakije

 
Ne kaže se džabe da neko pije kao Rus, a da je izreka delimično opravdana dokazalo se sinoć u jednoj niškoj kafani gde su verovali ili ne, četvorica Rusa za dva sata, popili 92 rakije.
Foto: pixabay.com
 
Vlasnik kafane je zabranio da imenujemo ugostiteljski objekat, kaže da to iznosi oko 4,5 litara rakije, navodi Građanin.rs
Ne, ne, nisu se utrkivali. Bilo je njih više u društvu, ali ova četvorica su „tukli“ po šljivovici i pre i posle večere. Alal vera, pogotovu što nije moglo da im se primeti sve do pred kraj. Jednom od njih je trebalo pomoći jer su ga malo noge „izdale“, ali sve u svemu, nikakvih problema nije bilo. Baš su bili korektni – kaže jedan od konobara koji ih je služio.
On misli da su ovi Rusi „sa kapacitetom“ turisti, mada i ne mora da znači jer ih u Nišu i okolini ima više stotina sa stalnim boravkom.
The post BAĆUŠKE TUKLE PO ŠLJIVOVICI: Četiri Rusa u niškoj kafani za dva sata popila 92 rakije appeared first on Niške vesti.
Detaljnije: BAĆUŠKE TUKLE PO ŠLJIVOVICI: Četiri Rusa u niškoj kafani za dva sata popila 92 rakije / Zabava – Niške vesti info