Your message has been sent, you will be contacted soon
Niške Vesti

Call Me Now!

Zatvori
Početak » Zanimljivosti » Besplatna Škola rolera za decu tokom vikenda u Nišu

Besplatna Škola rolera za decu tokom vikenda u Nišu

U subotu i nedelju, 6. i 7. maja, u parku Čair sa početkom od 17 sati Sportski klub Oxigen održaće prvi u nizu „Vikend besplatne škole rolera“.
<!—->
„Zainteresovani mogu da dođu desetak minuta ranije na poligon kod mostića u Čairu, pripreme se, a roditelji će popuniti prijavu za ovu promo manifestaciju. Kao i do sada, obavezni su svi štitnici kao i kaciga bilo kog tipa, i roleri koji su spremni za vožnju“, kažu u klubu.
Iako je besplatna škola namenjena deci školskog i predškolskog uzrasta, od 4 do 10 godina, mogu da se prijave i stariji.
<!—->
„Usled velikog interesovanja prethodnih godina, ove godine svako može samo jednom da koristi usluge besplatne škole rolera, a ukoliko nam vreme bude kišovito, iste aktivnosti prebacujemo za sledeći vikend kada ne bude kiše“, dodaju u Oxigenu.
Treninge će držati iskusni profesori fakulteta Fizičkog vaspitanja kao i licencirani treneri i demonstratori Roler saveza Srbije. Svaka grupa polaznika imaće po nekog od takmičara iz kluba koji će biti demonstratori tehnike vožnje i radiće sa njima sve što i učesnici rade.
U Oxigen klubu tvrde da im je plan da u ovoj letnjoj sezoni omasove roler sport u gradu i zemlji, i da se pripreme za naredne takmičarske sezone.
Detaljnije: Besplatna Škola rolera za decu tokom vikenda u Nišu / Zabava – Radio City