Your message has been sent, you will be contacted soon
Niške Vesti

Call Me Now!

Zatvori
Početak » Zanimljivosti » I Yasserstain na festivalu PozitivNI u subotu u Čairu

I Yasserstain na festivalu PozitivNI u subotu u Čairu

<!—->
Pod sloganom “Sve je moguće kad smo PozitivNI“, za vikend se u našem gradu održava treći festival muzičkih i umetničkih performansa, na kome će, kao i do sada, nastupiti više od 400 umetnika svih generacija.
„Osim kulture, umetnosti i  pomalo zaboravljenih uspomena i urbanih vrednosti, ove godine promovisaćemo i sport i rekreaciju. Otvaranje i najavu festivala organizujemo u petak, 2. juna, u Obrenovićevoj ulici, kod Banke dobročinstva, od 18 sati 24 sata. U saradnji sa Bankom prikupljamo dobrotvorne priloge“, kažu organizatori festivala PozitivNI.
Takođe, „Zbog sira – live iz Niša“ i još mnogo skečeva i pesama sa njihovog youtube kanala na velikoj bini u parku Čair izvešće popularna i omiljena jutjub ekipa Yasserstain. Njihov nastup zakazan je za 19 sati.
Festival se organizuje u saradnji sa Turističkom organizacijom Niš, Kancelarijom za mlade i Sportskim savezom Niša, a pod pokroviteljstvom Grada Niša.
<!—->
Podsetimo, prošle godine na uličnom festivalu PozitivNI tokom celog dana održavale su se različite aktivnosti duž zatvorene ulice Cara Dušana u Nišu, a sugrađani svih generacija mogli su pronaći zanimaciju za sebe.
<!—->
Detaljnije: I Yasserstain na festivalu PozitivNI u subotu u Čairu / Zabava – Radio City